KLANTEN

De NotenBeurs is al jaren de huisleverancier van de beste speciaalzaken, ambulante handelaren en versmarkten en is actief in de horeca en in het buitenland.

De NotenBeurs is actueel op het gebied van smaak- en kwaliteitsbeleving van de consument. Ons klantgerichte en dynamische team helpt food ondernemers graag met nieuwe ideeën en werkt actief aan smaakinnovaties, nieuwe presentatiemogelijkheden en online verkopen.

De NotenBeurs levert een compleet assortiment pinda´s, noten en zuidvruchten, aangevuld met chocoladeproducten, pitten, zaden en rijstzoutjes. Voor elke klant is er ruim voldoende keuze.

Vraag gerust om een op maat gemaakt verkoopplan om uw omzet en marges te optimaliseren!

SPECIAALZAKEN

Smaak en beleving

Boodschappen doen bij een speciaalzaak is pure verwennerij. Vers gebrande noten en zuidvruchten sluiten hier naadloos op aan. De ondernemer biedt (zelfbereide) lekkernijen aan van topkwaliteit, die u niet in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Vaak heeft de ondernemer zich gespecialiseerd in een bepaald marktsegment. Hij verkoopt bijvoorbeeld vooral kaas, noten of delicatessen. De NotenBeurs is al jaren de huisleverancier van de beste speciaalzaken van Nederland.

AMBULANTE HANDELAREN

Vers en onderscheidend

Het gonst weer op de markten, Er komen steeds meer overdekte markten in de grote steden, die zeven dagen per week geopend zijn. Hier worden dagverse specialiteiten verkocht, vaak uit de directe omgeving, waarbij er steeds weer nieuwe ambachtelijke specialiteiten te proeven en te ontdekken zijn.

De NotenBeurs begrijpt als geen ander aan welke producten en service deze gespecialiseerde marktondernemers behoefte hebben.

HORECA

Gastvrijheid en eetmomenten

De gast staat weer centraal bij de chef kok. Pure producten met herkomstgarantie, die betaalbaar zijn en uit de directe omgeving komen sieren menig menukaart. Noten en zuidvruchten sluiten naadloos op deze behoefte aan. Niet alleen als onderscheidende snack, bij het ontbijtbuffet, maar ook als gezond kookingrediënt in tal van verantwoord lekkere gerechten.

De NotenBeurs biedt een ruim assortiment kwalitatieve snackmixen en pure noten, zuidvruchten, pitten, zaden of bessen, qua verpakking afgestemd op de horeca professional.

WEBWINKELS

Gezondheid en recepten

Steeds meer consumenten en professionals kopen online. Hoewel de food online verkopen beperkt zijn, is de groei van omzet binnen de gespecialiseerde shops sterk. Deze voorzien in een duidelijke behoefte en bieden de variatie, die de bezoeker zoekt. Gezonde voeding heeft grote aantrekkingskracht en noten, zuidvruchten en superfruit vormen een belangrijke pijler binnen het assortiment.

De NotenBeurs beschikt over uitgebreide productkennis, maar ook online ervaring om de gedreven webwinkelier met raad en daad te ondersteunen.

VERSMARKTEN

Mix van horeca en supermarkt

Versmarkten zijn een nieuwe manier van boodschappen doen in een winkel met een assortiment dat voor 70% vers is. In de versmarkten worden vaak ook ter plekke nationale en internationale maaltijden bereid of kunnen de gerechten mee naar huis worden genomen. Hierbij wordt er ingespeeld op de verschillende eetmomenten; van ontbijt tot aan onderscheidende snacks voor een feestje of het weekend.

Vers gebrande noten en – mixen zijn bij uitstek geschikt om smaak en beleving toe te voegen aan het assortiment van de versmarkt. De NotenBeurs denkt graag met u mee.

EXPORT

Efficiënt zaken doen!

Met ons kunt u in Europa efficiënt zaken doen. Niet alleen onze aanvoerlijnen van binnen en buiten Europa maar ook ons transport naar u is professioneel georganiseerd. Daarnaast begrijpen wij dat het assortiment en de verpakkingen aangepast moeten worden aan de lokale marktomstandigheden.

De NotenBeurs biedt een ruim assortiment bulkverpakkingen, grootverpakkingen en consumentenverpakkingen en maakt graag een concept op maat.