Gebakken zalm met een kruidencrumble en hazelnoten

  Geef je een etentje of weet je nog niet wat je gaat maken met de feestdagen, dan is dit het perfecte gerecht. Makkelijk, lekker en snel klaar! Serveer met een lekkere venkelsalade, ovenaardappeltjes of gepofte groenten. Vergeet een goed glas witte wijn niet 😉 Ingrediënten 650 gram zalm met huid, geschubd 0,5 liter rode […]

Oliebollen met noten en gedroogde amarena kersen

Deze oliebollen zijn net even anders als de standaard bol met rozijnen. Lekker als je je gasten wilt verrassen tijdens oudjaar of om het nieuwe jaar goed mee te beginnen!   Ingrediënten beslag 500 gram bloem 500 gram melk 14 gram gedroogde gist 2 eieren 2 eetlepels suiker Snuf zout Extra Gedroogde amarena kersen Gemengde […]

Pompoenplaattaart met pecannoten

    Deze plaattaart is een heerlijk herfstgerecht én helemaal vegetarisch! Voor de variatie kan je in plaats van pompoen ook een zoete aardappel of bieten gebruiken. Met lekker veel noten en geraspte kaas maak je het gerecht helemaal af.   Ingrediënten 6 plakjes bladerdeeg 200 gram crème fraîche ½ hokkaido pompoen in parten gesneden […]