Loraine’s Saté met zelfgemaakte pindasaus

  Je kunt van satésaus nooit genoeg in huis hebben. Zorg er dan ook voor dat je wat extra maakt als je zelf je satésaus maakt en vries wat in. Zo heb je altijd een heerlijke satésaus in huis voor je saté of voor bij de friet, rijst of gehaktballetjes. Enjoy! Ingrediënten pindasaus 200 gram […]

Caesar Salade met zonnebloempitten

  Met een Caesar salade kan je oneindig variëren. Het belangrijkste is de dressing van ansjovis en de Romeinse sla, voeg verder aan de salade toe wat je lekker vindt of in huis hebt. Stukjes gebakken zalm met zongedroogde tomaat, zal heerlijk bij deze salade smaken. Ingrediënten voor 2 personen 1 krop Romeinse sla of […]

Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

Deze walnoot tapenade kan je in de koelkast lang bewaren, maar is heerlijk bij een borrelplankje of zelfs door je pasta. Stukje kabeljauw en een lekker glaasje witte wijn en je hebt een geslaagde avond. Bereidingstijd: ca. 15 min Ingrediënten voor 250 gram tapenade 140 gram zongedroogde tomaten 3 theelepels kappertjes 100 gram walnoten 10 takjes bladpeterselie […]