Macarons met blauwe bessenvulling

  Macarons zijn het neusje van de zalm in de patisserie wereld. Gebruik daarom ingrediënten van goede kwaliteit, dit proef je terug! Belangrijk bij het maken van macarons: weeg alles heel precies af, dus op de milligram nauwkeurig. Varieer met fruit vullingen, of vul ze met een ganache of karamel. Ingrediënten macarons 225 gram gemalen […]

Nationale Week Zonder Vlees

Van 11 t/m 17 maart wordt de 2e editie van deNationale Week Zonder Vlees georganiseerd. Een initiatief van Isabel Boerdam, oprichter vanDe Hippe Vegetariër en breed gedragen door diverse partners uit de voedselindustrie. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom willen zij een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees […]

Spicy udon noodles met nootjes en ei

  Lekker, makkelijk en heel gezond! Dit vegetarische noodle gerecht is het perfecte comfortfood gerecht voor op de bank. Je kunt variëren met verschillende soorten noten en groenten. Maar door het toevoegen van veel verschillende soorten structuren blijft het eten van dit gerecht spannend. Toch vlees toevoegen? Kippendijen of ossenhaaspuntjes smaken hier heerlijk bij.   […]