Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  Appeltaart, wie houdt er niet van! De combinatie met abrikoos en hazelnoot zal je zeker verrassen. Wil je meer een traditionele smaak, voeg dan wat kaneel toe aan je appel/abrikoos mengsel. Ingrediënten deeg 225 gram bloem 85 gram witte basterdsuiker 170 gram roomboter ¾ ei Snuf zout Vulling 4 grote appels 400 gram abrikozen […]

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

  Niets is lekkerder dan op een zwoele zomeravond lekker lang te borrelen. Goed glas wijn, bier of een lekkere cocktail erbij maakt het helemaal af. Serveer de plank hoe jij hem lekker vindt, dat kan ook gewoon met een lekker stukje oude kaas of een plak leverworst 😉 . Maar vergeet vooral niet onze […]

Loraine’s Saté met zelfgemaakte pindasaus

  Je kunt van satésaus nooit genoeg in huis hebben. Zorg er dan ook voor dat je wat extra maakt als je zelf je satésaus maakt en vries wat in. Zo heb je altijd een heerlijke satésaus in huis voor je saté of voor bij de friet, rijst of gehaktballetjes. Enjoy! Ingrediënten pindasaus 200 gram […]