Breakfast banana pancakes met gedroogde abrikozen en vijgen

  Deze pancakes bevatten geen extra toegevoegde suikers en bevatten veel vezels. Perfect om als ontbijt te eten of voordat je gaat sporten. Varieer met gedroogde vruchten, door bijvoorbeeld cranberries of rozijnen te gebruiken in het beslag. Of voeg wat noten toe voor een extra bite. Dit recept is zo eenvoudig om te maken, dat […]

Lijnzaad crackers met noten en zaden

  Deze crackers zijn super makkelijk te maken en heel erg gezond. Ze bevatten weinig koolhydraten en ze zijn ook nog eens glutenvrij. Je kunt deze crackers goed een paar dagen bewaren in een luchtdichte trommel, maar wij weten zeker dat ze binnen no time op zullen zijn. Ingrediënten 150 gram lijnzaad (heel) 70 gram […]

Macarons met blauwe bessenvulling

  Macarons zijn het neusje van de zalm in de patisserie wereld. Gebruik daarom ingrediënten van goede kwaliteit, dit proef je terug! Belangrijk bij het maken van macarons: weeg alles heel precies af, dus op de milligram nauwkeurig. Varieer met fruit vullingen, of vul ze met een ganache of karamel. Ingrediënten macarons 225 gram gemalen […]