Monchy Trivium Foundation Beachvolleybal Toernooi

Zoals u wellicht weet zijn wij als de Notenbeurs onderdeel van de Monchy Food Company. Als onderdeel van de duurzaamheidsstrategie van de groep hebben we reeds enkele jaren geleden de Monchy Trivium Foundation opgericht.

Monchy Trivium Foundation
Deze stichting heeft tot doel bij te dragen aan de verbetering van de leefomstandigheden van gemeenschappen en kleine boeren in de origine die betrokken zijn bij de toeleveringsketens van de groep door middel van onderwijs en opleiding en de implementatie van duurzame landbouwpraktijken.

In samenwerking met lokale partners heeft stichting Trivium al een aantal succesvolle projecten opgestart in Brazilië (2019), Zuid-Afrika (2019), Bolivia (2019 & 2021), Madagaskar (2020) en Vietnam (2022).

Beachvolleybal Toernooi
Na de laatste succesvolle editie in 2022 gaan we opnieuw proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor nieuwe en bestaande projecten. Hiervoor zullen verschillende teams vanuit Monchy Food Company aanwezig zijn en ook de Notenbeurs zal een team afvaardigen. Maar ook u, als relatie van De NotenBeurs, bent van harte welkom om deel te nemen. U bent bij deze dan ook van harte uitgenodigd, want het belooft weer een gezellige middag te worden.

Sponsorbijdrage
Aangezien de doelstelling is om geld in te zamelen voor de stichting, vragen wij aan de deelnemende teams (min 5 personen) een donatie van €1.000 per team. U kunt op deze pagina zelf kiezen welk doel u wilt steunen. Mocht u niet met een team kunnen deelnemen, dan kunt u ook een bijdrage ter beschikking stellen als ondersteuning van het team van de Notenbeurs. Alle bedragen die binnenkomen zullen voor 100% aangewend worden voor de investeringen in de origine van de Trivium FoundationU kunt zich ook aanmelden met minder personen, dan maken we gemixte teams.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
WAAR en WANNEER? 

Vrijdag 25 oktober, 14:00-19:00 uur
The Beach Indoor Sport & Event Center
Oosteinderweg 247a
Aalsmeer
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tijdens deze middag zult u meerdere wedstrijden volleybal kunnen spelen en genieten van de nodige consumpties. Het event gaat ongeacht de weersomstandigheden door, aangezien dit binnen zal plaatsvinden.

Mogen wij op uw deelname rekenen of wilt u wellicht de deelname van ons team sponsoren? U kunt zich aanmelden met onderstaande button. Kijk voor meer info over onze stichting op www.monchytriviumfoundation.org

Met vriendelijke groet,

Team De NotenBeurs