VERSTAND VAN NOTEN

De NotenBeurs bv is een jonge, dynamische organisatie met ruime ervaring in noten, pinda’s, zuidvruchten, rijstcrackers en aanverwante producten

Uit alle hoeken van de wereld halen wij de lekkerste noten en spelen in op de veranderingen van de markt en de seizoenen. Op het juiste moment kopen betekent voor u als klant dat u altijd verzekerd bent van de juiste prijs-kwaliteitverhouding met als gevolg dat u voorsprong heeft op uw concurrentie.

Naast prijs, kwaliteit en verpakking houden we natuurlijk rekening met de wensen van de consument. De NotenBeurs heeft door haar vele contacten met enthousiaste notenverkopers een goed beeld van de ontwikkelingen op het gebied van smaak- en kwaliteitsbeleving van de consument. Deze kennis delen wij weer graag met onze klanten.

HISTORIE

 • 1998

  De NotenBeurs bv is opgericht in 1998 en voortvarend gestart met het leveren van kwaliteitsnoten, pinda´s en zuidvruchten. De klantengroep bestond in die eerste jaren uit speciaalzaken, winkelketens, ambulante handelaren en horecabedrijven.

 • 2000

  Vanaf 2000 kwamen daar de klantgroepen industrie en groothandel bij. De opslag van de goederen vond plaats in Zoetermeer aan de Cobaltstraat.

 • 2004

  In 2004 begon De NotenBeurs met het verpakken van noten, zuidvruchten en rijstcrackers in consumentenverpakkingen. En ook dienden zich dat jaar de eerste exportklanten aan.

 • 2005

  In 2005 is de NotenBeurs verhuisd naar Zevenhuizen. Hierdoor werd de opslagcapaciteit met 50% uitgebreid en ontstond er meer ruimte voor de eigen verpakkingsafdeling.

 • 2008

  In 2008 bestond De NotenBeurs 10 jaar. In datzelfde jaar werd de verpakkingsafdeling vergroot en een nieuwe geconditioneerde opslagruimte in gebruik genomen.

 • 2010

  In 2010 werden de exportactiviteiten van FlexFood BV opgenomen in De NotenBeurs. Hiermee kreeg De NotenBeurs een stevige groei-impuls, met name door verpakkingsopdrachten met exportbestemming.

 • 2013

  In 2013 werd opnieuw een verbouwing afgerond waardoor een aanzienlijke verruiming van de opslagcapaciteit werd gerealiseerd. Dit paste in de verdergaande professionalisering en de groeiverwachting van het bedrijf.

Directie

Reinier van den Berg

Managing Director

Sales

Kier-Jan Sloots

Commercieel manager

Jeroen de Jong

Manager binnendienst

Leonie Hartensveld

Verkoop binnendienst

Ton van der Salm

Accountmanager NL

Balt Blijenberg

Accountmanager NL

Paul Dekker

Accountmanager NL

Michel Loopstra

Accountmanager NL

Inkoop

Bjorn van Geffen

Inkoper

Luke Schaaf

Inkoper

Financiële administratie

Gerda Meijer-Teeuw

Financiële Administratie

Logistiek

Cees Vrielink

Logistiek Medewerker

René Monster

Logistiek Medewerker

Menno Baars

Logistiek Medewerker

Ed Hamer

Logistiek Medewerker

Rick Sleeuwenhoek

Logistiek Medewerker

Patrick de Groot

Logistiek Medewerker

Staff

Jos de Wit

Kwaliteitscoördinator

Rianne van Strien

Kwaliteitsmedewerker

Patrick de Geus

Marketing