Spaghetti met spinazie en hazelnoten

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 680 kcal

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 250 gram champignons
  • 350 gram spinazie
  • 50 gram hazelnoten
  • 175 gram volkoren spaghetti
  • paprikapoeder
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas

Bereiding

  1. Pel de ui en snijd in halve ringen.
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  3. Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
  4. Hak de hazelnoten grof.
  5. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Fruit de ui met wat paprikapoeder in de olie glazig.
  7. Bak de champignons kort mee.
  8. Voeg de spinazie toe, laat de groente slinken en in een paar minuten gaar worden.
  9. Giet de spaghetti af en meng het spinaziemengsel erdoor.
  10. Strooi de hazelnoten en de geraspte kaas erover.

Bron: Voedingscentrum