Spaghetti met spinazie en hazelnoten
- 2 personen
- minder dan 30 minuten
- hoofdgerecht
- 680 kcal
Ingrediënten
- 1 ui
- 250 gram champignons
- 350 gram spinazie
- 50 gram hazelnoten
- 175 gram volkoren spaghetti
- paprikapoeder
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
Bereiding
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
- Hak de hazelnoten grof.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit de ui met wat paprikapoeder in de olie glazig.
- Bak de champignons kort mee.
- Voeg de spinazie toe, laat de groente slinken en in een paar minuten gaar worden.
- Giet de spaghetti af en meng het spinaziemengsel erdoor.
- Strooi de hazelnoten en de geraspte kaas erover.
Bron: Voedingscentrum