leverancier of producent van vleesvervangers?

Wij vinden dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom staan we achter het idee van een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten. Beter voor de gezondheid van mens en planeet.

Bent u leverancier of producent van vleesvervangers? Noten worden veel gebruikt in vleesvervangers vanwege hun goede eigenschappen. Noten verlagen de LDL-cholesterol, wat helpt om de bloedvaten gezond te houden. Verder leveren noten veel gunstige voedingsstoffen zoals vezels, eiwit, ijzer en onverzadigd vet. Het gehalte aan selenium varieert tussen verschillende noten. Omdat vegetariërs geen vlees eten moeten ze selenium deels uit noten halen. Vooral paranoten bevatten bijvoorbeeld veel selenium (Bron: voedingscentrum).Over ons

Wij zijn een ervaren groothandel voor noten en zuidvruchten in Zevenhuizen en leveren al sinds 1998 noten en zuidvruchten in de Benelux. Bij ons kunt u terecht voor uw grondstoffen voor uw vleesvervangers. Vanuit ons magazijn leveren we alle notensoorten die prima passen in een eetpatroon zonder vlees en gebruikt worden voor het ontwikkelen van vleesvervangers. We zijn een gecertificeerde organisatie en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Neem contact op met onze binnendienst zij kunnen u adviseren over ons assortiment en de verschillende verpakkingsmogelijkheden.

 

Voor meer informatie neem dan contact op met onze verkopers.

bel +31180 63 70 63 of mail naar orders@notenbeurs.nl