Granola repen met pindakaas en chocolade
Lekkere repen als tussendoortje of begin de dag met een reep in plaats van een schaaltje yoghurt met granola. Erg lekker en voedzaam! Deze granola repen zijn super makkelijk te maken en je hebt hiervoor geen oven nodig.
Ingrediënten
250 gram granola
100 gram kokosolie
100 gram pindakaas
10 gram honing
100 gram pure chocolade
1 eetlepel kokosolie
Bereiding
- Smelt de kokosolie samen met de pindakaas en honing in een steelpannetje.
- Roer totdat alles gesmolten is.
- Voeg hier de granola aan toe en meng totdat alle granola een laagje van de pindakaas/olie bevat
- Leg een stukje bakpapier op een bakplaat en verdeel de granola hierover. De repen zijn ongeveer 1 cm hoog.
- Drug goed aan met een lepel of met je handen.
- Smelt de chocolade samen met 1 eetlepel kokosolie en maak met een lepel of een spuitzakje kleine banen over de granola.
- Dek af met plastic folie en laat minimaal 1 uur in de koelkast hard worden.
- Haal uit de koelkast en snijd in repen.
- Bewaar de repen in de koelkast.