PENNE MET GROENTE EN NOTEN

Print Friendly, PDF & Email



 

Dit vegetarische pastarecept kan altijd.
• 2 personen
• 15-30 minuten
• hoofdgerecht

Ingrediënten
• 150-200 gram volkoren penne of macaroni
• 50 gram walnoten
• 1 eetlepel olie
• 250 gram roerbakgroente
• 1 blik tomatenblokjes zonder zout
• peper
• oregano
• 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas

Bereiding
1. Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
2. Hak de walnoten grof en bak ze in een droge koekenpan licht.
3. Verwarm de olie en roerbak hierin de groente enkele minuten.
4. Voeg de tomatenblokjes toe met wat peper en oregano. Laat de saus enkele minuten pruttelen.
5. Schep de groentesaus door de pasta en strooi de noten erover.
6. Strooi er aan tafel wat kaas over.

 

bron: Voedingscentrum