Service zit in onze genen.

Wij adviseren u graag over het assortiment, branden, mengen en kruiden, toonbank- of productpresentatie en verpakkingsmogelijkheden. In samenwerking met gerenommeerde klanten testen wij noviteiten op smaak en prijsstelling en nieuwe presentatie- en promotiemogelijkheden.

Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor uw omzet en marge. Daarom maken wij graag samen met u een op maat gemaakt verkoopplan. Stimuleer uw omzet door gebruik te maken van onderstaande informatie.

WEBINARS

Introductie

Wilt u starten met de verkoop van versgebrande noten? Bekijk de korte instructiefilm, waarbij in slechts 3 minuten praktische basiskennis verzameld over het zelf branden van noten.

PROMOTIE

Noten zuidvruchten, bessen, pitten en zaden zijn op dit moment populair en worden gewaardeerd, omdat ze een gezonde levensstijl ondersteunen. Daar kunt u als specialist actief op in spelen door informatie te verstrekken over de herkomst, de gezonde eigenschappen en de toepassingen van de diverse notensoorten.

Een goed voorbeeld hiervan is de strooifolder van Nature’s Kick. Deze is hier gratis te downloaden> In de loop van 2015 komen we meerdere thema folders beschikbaar.

POS MATERIAAL

Een fraaie toonbankpresentatie en de geur van versgebrande noten. Welke consument kan deze verleiding weerstaan. Toch verwacht de consument steeds meer achtergrondinformatie (herkomst, toepassing, samenstelling, toepassing).

De Notenbeurs ontwikkeld daarvoor diverse “neutrale” materialen, die bij u locatie passen.

Binnenkort zijn beschikbaar:

  • Plafondhanger Wereldnoten
  • Toonbankkaart Maand Specialiteit
  • Scheurkaart Recepten (muesli, salade, VEGA).