Spaghetti met pittige paprika en walnoten
Dit heerlijke recept voor spaghetti kan altijd en is lekker snel klaar.
2 personen
15-30 minuten
hoofdgerecht
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 3 paprika’s
- 150 gram gegrilde paprika zonder zout (koeling)
- 1 eetlepel olijfolie
- chilivlokken
- 150 gram volkoren spaghetti
- 50 gram walnoten
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui en de knoflook in snippers en de verse paprika’s in smalle repen.
- Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes.
- Fruit de ui en de knoflook in de olie zacht.
- Voeg de paprika’s en chilivlokken toe. Laat dit 10 minuten zacht sudderen.
- Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Hak de walnoten grof.
- Giet de spaghetti af en vang een beetje kookwater op.
- Meng de spaghetti door het paprikamengsel en voeg wat kookwater toe. Warm dit goed door en schep er op het laatst de walnoten door.
Bron: Voedingscentrum